Henkilökuvani

Muutama sana minusta

Olen 29-vuotias humanististen tieteiden kandidaatti ja reservin vänrikki. Opiskelen Oulun yliopistossa historiaa. Opintojen ohessa teen töitä muun muassa ravintolatyöntekijänä ja myyntineuvottelijana.

Asun tällä hetkellä Uudenmaan maakuntakeskuksessa Helsingissä. Olen syntynyt Oulussa, kasvanut Limingassa, suorittanut asepalvelukseni Rovaniemellä ja asunut hetken Tampereella käyden siellä kuntavaalit Perussuomalaisten riveissä. Tämän lisäksi olen asunut 7 kuukautta Saksan pääkaupungissa Berliinissä opiskelijavaihtoni aikana. Tuolloin opiskelin Berliinin teknillisessä yliopistossa (TU Berlin) muun muassa filosofiaa, tekniikan historiaa ja kieliä. Mainitsemisen arvoista on, että osaan viestiä saksan kielellä ymmärrettävällä ellen jopa hyvällä tasolla aihealueesta riippuen. Olen elämäni aikana lukenut useita kieliä, sillä kielet ovat lähellä sydäntäni.

Aiemmin olen työskennellyt muun muassa museo-oppaana, järjestösihteerinä, varainhankkijana, elintarviketyöntekijänä, päiväkotiapulaisena ja kouluavustajana. Työnantajia minulla on ollut niin yksityiseltä, julkiselta kuin kolmanneltakin sektorilta. Vapaa-ajallani vietän aikaa tyttöystäväni kanssa, luen, liikun sekä seuraan ajoittain salibandyä verkosta ja paikan päältä. Kuuntelen myös paljon hyvää musiikkia, kuten K-poppia. Lempibändini on GFriend, jonka fanittamisesta olen äärimmäisen ylpeä. Urheilun saralla tunnustan poikkeuksellisesti punamustaa väritystä: olen nyt ja aina Limingan Niittomiesten (LNM salibandy) uskollinen kannattaja.

Poliittiset luottamustoimeni


Luottamustoimeni:

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan edustajisto

Edustajiston varajäsen 11/2017 ->

Perussuomalaiset Nuoret ry

1. varapuheenjohtaja 1/2018 ->

3. varapuheenjohtaja 1/2017 - 12/2017

Hallituksen varajäsen 1/2016 - 12/2016

Pirkanmaan Perussuomalaiset Nuoret ry

Toiminnanjohtaja ja hallituksen jäsen 9/2016 - 7/2017

Oulun ja Kainuun Perussuomalaiset Nuoret ry

Toiminnanjohtaja ja hallituksen jäsen 1/2016 - 12/2016

Tampereen Perussuomalaiset ry

Hallituksen varajäsen 1/2017 - 7/2017


Yhteiskunnalliset työpaikkani:

Perussuomalaiset Nuoret ry

Järjestösihteeri 9/2016 - 4/2017