Suosittelijani

Minusta sanottua

Samuli Voutila 

Kuopion kaupunginvaltuutettu,

PS-Nuorten puheenjohtaja 2017 - 2018

"Juha on särmä, toimelias ja isoja kokonaisuuksia hahmottava tekijä. Hänen kaltaisiaan ihmisiä tarvitaan enemmän politiikkaan." 

Sebastian Tynkkynen

Oulun kaupunginvaltuuston 2. varapuheenjohtaja,

Oulun Perussuomalaisten puheenjohtaja

"Juhassa yhdistyy hyvällä tavalla yhteistyökykyisyys yli puoluerajojen ja aatteellinen periksiantamattomuus. Limingan oman pojan some-keskustelut eivät jätä ketään kylmäksi."

Harri Vuorenpää

Perussuomalaisten puoluehallituksen jäsen, Pirkanmaan Perussuomalaisten puheenjohtaja

"Juha on analyyttinen, älykäs ja ahkera. Kun Juha ottaa homman hoitaakseen, voi huoletta luottaa siihen, että homma hoituu. "

Asseri Kinnunen

Joensuun kaupunginvaltuutettu,

Pohjois-Karjalan PS-Nuorten puheenjohtaja

"Juha pistää itsensä likoon Perussuomalaisen aatteen puolesta. Arvostan Juhan rehellisyyttä ja laajaa tietämystä yhteiskunnallisista asioista."

Auri Siika-aho

PS-Nuorten hallituksen jäsen,

Pirkanmaan PS-Nuorten toiminnanjohtaja

"Juha on politiikko, jonka argumentointitaidot ovat ihan omaa luokkaansa. Sivaltavilla, mutta asiallisilla argumenteilla eteenpäin meneminen on Juhassa taito, jota arvostan suuresti."

Joel Nieminen

Sysmän Perussuomalaisten puheenjohtaja,

Hämeen PS-Nuorten varapuheenjohtaja

"Juha omaa paljon asiaosaamista ja halua oppia uusia asioita, mikä tekee hänestä vahvan politiikan tekijän. Hän on myös todella yhteistyökykyinen ja asiallinen argumentoija, jonka kanssa käydyt keskustelut ovat aina olleet mielenkiintoisia ja viihdyttäviä."